uplašen čovek
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Uobičajene stvari koje očekujemo u hotelskoj sobi, poput čistih peškira i flaširane vode, nisu bile ono što je doživeo ovaj put.

Majkl Farči je prespavao u Gradu greha, ali je ujutru bio probuđen oštrim bolom u međunožju. Pokušavajući da utvrdi uzrok bola, pružio je ruku ispod pokrivača i ponovo osetio bol, što ga je navelo da pogleda šta se dešava.

Otkrio je škorpiju u svom donjem vešu, koja ga je ubola tri ili četiri puta pre nego što ju je uspeo ukloniti.

Ovaj neobičan incident naterao je Farčija da tuži hotel. Posebno zabrinjava izveštaj da škorpije, uključujući najsmrtonosniju vrstu iz Arizone, ulaze u kuće širom Las Vegasa. Farči je čak objavio fotografiju škorpije jarkožute boje koju je pronašao u svom donjem vešu.

Pronaći škorpiju u hotelskoj sobi definitivno nije ono što očekujete, pa ne čudi reakcija gosta koji je doživeo ovaj neobičan incident.

Oštar bol u međunožju nije nešto s čim bi se neko želeo probuditi, a onda otkriti uzrok u vidu škorpije u donjem vešu, je zaista izvan svakodnevnih iskustava.

Stručnjaci ističu da u okolini Las Vegasa postoji mnogo vrsta škorpija, tačnije 23, ali da većina nije opasna. Međutim, vrsta iz Arizone predstavlja ozbiljnu pretnju, posebno za decu i starije osobe.

Prijavljivanje ovakvih incidenata i preduzimanje odgovarajućih mera kako bi se osigurala sigurnost gostiju je ključn o za hotelske menadžere.

Takođe, važno je da se preduzmu koraci kako bi se smanjio rizik od takvih susreta, kao što su redovne inspekcije i primena preventivnih mera zaštite od insekata.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading