venčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Sezona svadbi je uveliko počela. I dok se svi raduju početku života mladenaca, ponekad stvari neće izaći na dobro.

Nažalost, sve je češća praksa da se parovi razvode brzo nakon venčanja, a razlozi su brojni, najčešće nerazumevanje i nedovoljna posvećenost partnera.

Ipak, stručnjak za veze Anvar Vajt otkrila je kako možete na osnovu ponašanja mladenaca da procenite koliko će im biti potrebno da se razvedu.Ona je za Business Insider navela četiri ključna pokazatelja da će doći do raskola.

Mladoženja je umazao mladino lice tortom

Svadbena torta je neizostavna, ali nije najprijatnije kad mladoženja trlja mladi tortu o lice. Vajt je rekla da je ključno obratiti pažnju na to kako par pristupa tom činu.

Ukoliko izgled nežno i kao milovanje, to je jedno, ali jako trljanje torte o lice nema smisla. To pokazuje da mladoženja u sebi gaji veliku agresiju - objašnjava.

Sve oči na mene

Kada se mladenci bilo da je reč o mladi ili mladoženji, trude da se sva pažnja fokusira na njih, to pokazuje da njih dvoje od venčanja žele da naprave takmičenje, te da prijateljima i gostima pokažu da je reč o njima, a ne o njihovoj ljubavi.

Veliko venčanje

Neki od najuspešnijih brakova koje je Vajt video počinju bekstvom ili ležernijim proslavama.

Nasuprot tome neki od najuspešnijih parova bili su domaćini raskošnih venčanja, koja mogu više ličiti na spektakl nego na autentična slavlja ljubavi. Ne kaže se džaba manje je više.

Govori članova porodice

Ljudi koji drže svadbene govore će većinu svojih primedbi posvetiti osobi u paru koju najbolje poznaju.

Ali negde u govoru trebalo bi barem da pomenu drugu osobu, jer ipak je venčanje dve osobe. Ne ženi se samo majkin sin ili se udaje tatina mezimica. Brak podrazumeva život udvoje.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading