kipar letovanje
Foto: Promo/Promo

Kipar se ove godine po Last Minute cenama za jun izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista. Toplo i sunčano vreme u kombinaciji sa veoma kvalitetnim hotelima, vrhunskim šoping iskustvom, gastronomskim užitkom na najvišem nivou, kao i sjajnim noćnim životom svrstava Kipar u turističke destinacije koje morate posetiti.

kipar letovanje

Promo

 

 

Definitivno nova omiljena letnja destinacija naših turista, svakako jeste rajsko ostrvo Kipar. Osetite čari Mediterana, fantastičnih plaža, veoma kvalitetnih hotela, izuzetne gastronomske ponude, kao i nezaboravnog noćnog provoda.

Izdvajamo iz ponude najtraženije 2 hotele za leto 2024:

Christofinia Nissi Beach 4*

Hotel je smesten u Ayia Napi, u Nissi aveniji na samo 200m udaljenosti od najpoznatije Nissi plaze. Dobro je pozicioniran tako da sa ove lokacije mozete posetiti i nekoliko obliznjih plaza kao sto su Landa plaza koja je udaljena 5 minuta hoda ili

kipar letovanje

Promo

 

 

Makronissos plaza koja je udaljena 15 minuta hoda, a do nje mozete doci i gradskim prevozom koji saobraca na svakih 15 minuta tokom celog dana i veceri. Najbliza autobuska stanica je ispred Adams hotela na samo 300m od Christofinije. Centar Ayia Nape je udaljen 5km od hotela do kojeg takodje mozete doci gradskim prevozom. WaterWorld vodeni park je udaljen 2 autobuske stanice od hotela.

kipar letovanje

Promo

 

 

Sve sobe hotela su prostrane. Opremljene su bracnim lezajima ili sa dva odvojena lezaja, garderoberom, radnim stolom, stolovima i stolicama u okviru sobe, balkonom sa prostorom za sedenje, lampama za citanje, besplatnim internetom i ketlerom za pripremanje caja i kafe kao i friziderom. Kupatilo je opremljeno peskirima, papucama, fenom za kosu, kadom i toaletnim priborom. Sobe mogu imati pogled na more, bastu ili bazen.

kipar letovanje

Promo

 

 

Glavni obroci se sluze u hotelskom restoranu na bazi svedskog stola. U ponudi su jela internacionalne kuhinje, mediteranske kuhinje kao i tematske vecere. Pored glavnog restorana dostupan je i hotelski bar u kome se sluze razne vrste pica. Hotel poseduje bazen sa besplatnim lezaljkama i suncobranima za goste hotela a mozete na recepciji iznajmiti peskire za plazu i bazen.

kipar letovanje

Promo

 

 

U sklopu bazena je i bar koji sluzi razne vrste pica, kafa i snek obroka. Hotel poseduje i spa centar koji je dostupan uz prethodni zahtev i doplatu. Parking je besplatan za goste hotela. U blizini hotela mozete pronaci nekoliko supermarketa i prodavnica. Recepcija hotela je dostupna gostima tokom 24 sata.

Adams Beach Hotel 5*

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na naziv hotela

Hotel se nalazi u Ayia Napi na samoj Nissi plazi koja je udaljena svega 2 minuta hoda. Hotel Adams ima svoj deo plaze na kojima su besplatne lezaljke i suncobrani za goste hotela. U hotelu mozete dobiti i peskire za plazu.

kipar letovanje

Promo

 

 

Pored ove dve plaze mozete obici i okolne plaze kao sto su Landa plaza koja je udaljena svega 5 minuta hoda od hotela kao i Makronisos plaza koja je udaljena 15 minuta hoda od hotela ili do nje mozete doci gradskim prevozom koji saobraca na svakih 15 minuta tokom celog dana i veceri. Autobuska stanica se nalazi u neposrednoj blizini Nissi plaze.

kipar letovanje

Promo

 

 

Takodje, gradskim prevozom mozete doci i do centra grada koji je udaljen 5km od hotela. Hotel je idealan za porodice sa decom. Sobe su luksuzno opremljene. Svaka soba sadrzi bracni lezaj ili dva odvojena lezaja, sofu, klima uredjaj, telefonsku liniju, SAT TV, sef, aparat za pravljenje kafe i caja, mini bar, besplatan internet, dasku i peglu za ves, espreso aparat.

kipar letovanje

Promo

 

 

Takodje sobe sadrze balkon. Kupatilo je takodje u potpunosti opremljeno kadom ili tus kabinom, fenom za kosu, peskire i toaletni pribor.

kipar letovanje

Promo

 

 

Svakog gosta prilikom ulaska u sobu ceka voce i voda dobrodoslice. Atlantis Restoran je otvoren za dorucak svakoga dana na bazi svedskog stola. Lucullos restoran je otvoren svakog dana za veceru i sluzi jela internacionalne kuhinje ali i lokalne specijalitete, takodje na bazi svedskog stola.

kipar letovanje

Promo

 

 

Les Jardin je takodje restoran na bazi svedskog stola koji takodje otvoren svakog dana za dorucak. Hotel poseduje Sushi bar, vitaminski bar pored bazena, pub, piano bar i syonisos restoran. Hotelska recepcija je dostupna gostima tokom 24 sata. Takodje, gostima su na raspolaganju medicinske usluge, suvenirnica, room servise, servis za pranje vesa, prodavnica nakita i konsijerz.

kipar letovanje

Promo

 

 

U ponudi hotela mozete naci kids club i svakodnevne animacije, mogucnost cuvanja dece uz prethodni zahtev, decije obroke u okviru restorana, decije igraliste, deciji bazen, tobogane za decu koji su dostupni samo u letnjoj sezoni. Krevetac i hranilicu za bebu mozete dodatno zatraziti. Gostima je na raspolaganju unutrasnji bazen, teretana, teniski teren i sauna.

Za sve one koji sa nama još uvek nisu putovali u Španiju, pripremili smo ekskluzivnu ponudu, a posebno za H Top hotele – u kojima je Pun pansion po ceni Polupansiona.

kipar letovanje

Promo

 

 

Rezervišite odmah jer last minute ponuda za polaske 5. 8. 12. i 15. jun još uvek traje. Kompletnu ponudu možete videti klikom ovde.

kipar letovanje

Promo

 

 

A za kraj – naravno, naša i vaša omiljena destinacija za leto 2024 na Sredozemnom moru u Egiptu – Marsa Matrouh & The North Coast po Last Minute cenama za polaske 15.|19.|22. juna sa popustom do više od 290€, kao i ostale polaske u toku juna i čitavog leta.

kipar letovanje

Promo

 

 

Rezervacije možete izvršiti putem našeg sajta www.wayout.rs ili tako što ćete nam se obratiti na e-mail: office@wayout.co.rs

kipar letovanje

Promo

 

 

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na office@wayout.co.rs ili pozivom na broj: +381.11.41.44.284, +381.11.41.44.286, +381.11.41.44.294, +381.11.41.44.295.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading