kokice
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Svi znamo da spremimo kokice, zar ne? Ako je vaš odgovor potvrdan, onda znajte da niste u pravu, jer video koji kruži internetom pokazuje da negde postoji odrasla osoba koja jednostavno ne zna da ih spremi!

Tragikomičan snimak u kom jedna mlada devojka pokušava da spremi kokice ali joj to nikako ne polazi za rukom našao se na Iks profilu "non aesthetic things" i nasmejao milione korisnika širom sveta.

Mlada devojka je određenu količinu zrna kukuruza sipala u tiganj i bez stavljanja poklopca počela da ih meša, očigledno ne očekujući da će zrna "poludeti".

U kuhinji se našla sa majkom, koja je na prvu sumnjičavo pogledala količinu zrna koju je ćerka stavila u tiganj, a onda joj je donela i poklopac, objašnjavajući joj gde treba da ga stavi.

Iako je devojka poklopac jasno videla i klimnula glavom ka majci kao znak da će ga upotrebiti, čini se da je mislila da se on koristi kao nekakav štit.

Nakon što se ringla zagrejala, kokice su počele da iskaču iz tiganja i lete svuda po kuhinji, a devojka je, držeći poklopac u rukama kao štit uplašeno vikala: "Mama, Mama..."

Majka je potom, ne znajući šta se dešava uplašeno dotrčala do kuhinje, međutim, kada je videla o čemu se radi, poklopac je odmah stavila na tiganj i ćerku pogledala u stilu "da li si ti normalna?".

"Majčin pogled govori sve"

Dok su jedni mislili da se radi o nameštaljci, oni drugi su priznali da im je reakcija razočarane majke bila omiljena stvar u videu.

"Haha užas, ali majčin pogled govori sve", "Ah taj izraz razočarenja na licu majke", "Neka mi neko kaže da je ovo neka šala", "Ovo mora da je neki prenk.. inače zašto ovo snimaju... Nadam se da je fora, ako nije, ugasili smo ga sa novim generacijama", pisali su oni.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading