Poklon
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Mnogo je stvari koje mladi mogu da nauče od onih starijih, međutim, ono što stariji danas mogu naučiti od mlađih pojedinaca svakako jesu požrtvovanost, pažnja i ljubav koju nesebično dele s drugima - što se kod jedne grupe maturanta nedavno moglo i videti.

Naime, maturanti Srednje škole "Matije Antuna Reljkovića" iz Slavonskog Broda odlučili su da se na dan mature od svog razrednog starešine oproste na originalan način , te da mu ni manje ni više, kao oproštajni dar poklone motor "tomos" četvorku.

"Poklon za pamćenje! Maturanti razrednom darovali neobičan poklon", piše na Instagram stranici "017_dn" koja je video uručivanja poklona objavila na svom profilu.

Maturanti su odlučili da poklon svom profesoru uruče na dan mature, te su skockani i sa osmehom na licu u samoj svečanoj sali uneli motor, ukrašen balonima i doneli ga ispred svog profesora.

Kako su profesoru najpre stavili povez preko očiju, nakon što ga je skinuo, imao je ispred sebe šta i da vidi - plavi "tomos 4". Kada je shvatio šta je dobio, nije mogao da sakrije oduševljenje. Usledio je smeh ali i slikanje sa đacima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @017_dn

"Deco, vi ste najbolji"

Na kraju su svi učenici zagrlili profesora, a prizor, kao i sam gest, oduševio je i rasplakao čitav region.

"Rasplakala sam se! Ovo toliko lepo i originalno! Čestitam onome ko smislio ovako nešto!", "Pre nekoliko godina u Nišu gimnazijalci poklonili razrednoj "Fiću". Bilo je tada u novinama. Dobro nije pre par godina, ali jeste pre društvenih mreža", "Bravooo deco, vi ste najbolji", "Joj deco rasplakah se. Ima nade za naš podmladak!", "Inspirativno za videti u današnje vreme", pisali su komentatori...

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading