dete
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Počeo je svoju potresnu ispovest razmišljanjem o tome da li uopšte želi da prisustvuje sahrani svog oca kada dođe taj dan.

Sve je počelo kada se rodio njegov stariji brat, a otac je počeo da se uranja u alkohol i zlostavlja njihovu majku. Taj period, kako je opisao, obeležila su strahota i nasilje koje je majka trpela.

Čak je i baba, majčina majka, svedočila o tome kako bi brat mogao postići mnogo više u životu da otac nije zlostavljao majku dok je bila trudna.

Njegov dolazak na svet bio je pod uticajem očevih odluka, s obzirom na to da je novac namenjen za abortus iskorišćen za rođendanski poklon sadašnjoj maćehi ovog mladića.

Iako su se roditelji razveli, otac nije bio prisutan u njihovim životima, osim kada bi čuo za neki veliki problem ili mu nešto zatreba. Kada bi ga posetili, atmosfera je bila hladna i formalna, kao da su kod komšije. Otac nikada nije pokazao interesovanje za njihov život ili uspehe.

Stariji brat planira venčanje, ali nema nameru pozvati oca na slavlje. Iako mladić pokušavao razgovarati sa ocem, svaki put bi to završilo s istim odgovorima, bez sluha za njegove probleme ili osećaje.

Razmišljanja o odlasku na očevu sahranu izazvala su mu mešane emocije, s obzirom na njihov odnos. Ipak, svestan je da bi njegov odnos s polubratom mogao da bude ključan u odluci.

Ova hrabra objava pokrenula je talas podrške i saosećanja prema mladiću i njegovoj porodici, dokazujući snagu zajednice u podršci onima koji se bore s nasiljem i traumama.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading