UDATA ŽENA NE MOŽE DA SE KONTROLIŠE: "Stalno mislim o svom ŠEFU, želim da ga POLJUBIM!"
Foto: Shutterstock

Opšte je poznato da je "zabranjeno voće" nekako uvek slađe, ali šta raditi u situacijama kada je teško osećaje držati pod kontrolom?

Jedna mlada žena, iako je u braku, već izvesno vreme gaji snažna osećanja ka svom nadređenom, zbog čega se obratila stručnjaku za muško-ženske odnose, u nadi da će dobiti rešenje za svoje "muke".

"Toliko želim da poljubim svog šefa da me sve boli. Ja sam udata žena, on je čovek visokog morala, ali imam osećaj da više ne mogu da se obuzdavam. Odnedavno je menadžer mog sektora, jedan divan porodičan čovek, otac dva sina... Ali izgleda savršeno!" ispričala je uzbuđeno žena.

Kako je rekla, a prenosi San, ona je u srećnom braku i ima odličan odnos sa svojim suprugom, ali ovo što oseća je nešto potpuno drugačije.

"On pršti od seksepila! Ne mogu da prestanem da razmišljam o njemu. Uskoro treba zajedno da odem na poslovni put, provešćemo nekoliko noći sami u hotelu i ja konstantno maštam o našim vrelim noćima. Samo tu jednu noć, u mojoj glavi, mi smo zajedno, ljubimo se i flertujemo...Pitam se da li i on razmišlja tako o meni?", nastavila je ona.

Nakon što ju je saslušao, stručnjak za muško-ženske posavetovao je da nema ničega lošeg u tome što oseća privlačnost ka drugom muškarcu, ali da ta veza treba da ostane platonska i da se nipošto ne upušta u dublje odnose.

"Ove osećaje ne možete da isključite na prekidač, normalno je da se ponekad tako osetite, ali najvažnije je da vas ne povedu ti osećaji. Oboje ste zadovoljni svojim životom. Ne sumnjam da su tvoji osećaji stvarni, ali treba da ostanu u tvojoj glavi," odgovorio je stručnjak za odnose, i dodao kako joj nikako ne bi preporučio da se kompromituje na radnom mestu, bila u braku ili ne.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading