Kloi
Foto: Alo/Printscreen

Kloi se pridružila platformi za odrasle OnlyFans tokom prvog zatvaranja kovida, i tada je dobila neobičan zahtev. Naime, jedan deo njenih pretplatnika ju je zamolio da pravi sadržaj sa nogom u gipsu.

Danas provodi sate u gipsu i prihvata slične neobične zahteve svojih posvećenih pratilaca na sajtu sa sadržajem za odrasle.

„Znam da je čudno, znam da je za neke bizarno, ali u pitanju je dobar novac“, kaže ona. „Sada imam čak i štake koje upotpunjuju nečiju fantaziju. Gips i štake su sve što mi je potrebno u životu da zarađujem ozbiljan novac“.

Kloi između ostalog dobija molbe da se fotografiše pretvarajući se da su joj slomljeni vrat i noge, a od nje je zatraženo i da nosi gips za celo telo - što bi, kako kaže, uradila samo za mnogo novca.

Ona zarađuje oko 5.000 evra mesečno samo od ispunjavanja fantazija ljudi – ali zajedno sa drugim, tradicionalnijim zahtevima, kaže da zarađuje neverovatnih 40.000 evra od kreiranja sadržaja.

Možda i nije iznenađenje što Kloi ne planira da se u skorije vreme odrekne svog novca.

„Uvek su mi tražili da radim čudne stvari. Nikada ne bih mogla da zaradim toliki novac od normalnog posla, i mislim da bih mogla da ovo radim zauvek".

Fetiš "devojka u nevolji", kako je nazvala svoj "performans", bezopasan je i isplativ.

"Ovaj fetiš nije toliko u želji da vidite žene u bolu, već više o ranjivosti koju sugerišu gips ili proteza za vrat, i fantaziji o negovanju ili brizi“, kaže seksualni terapeut Melisa Kuk za "Metro".

Melisa, koja ima doktorsku diplomu iz psihologije sa specijalizovanom obukom za seksualnu terapiju, rekla je da su medicinski fetiši „prilično uobičajeni“ i često uključuju neki oblik igre uloga doktora i medicinske sestre.

„Privlačnost može proizaći iz dinamike moći, empatije i želje da se istraže medicinski scenariji ili scenariji igranja uloga."

Ona je dodala: „Takođe imajte na umu da su fetiši veoma individualni i ono što jedna osoba smatra privlačnim u vezi sa gipsom i protezama može biti potpuno drugačije iz druge perspektive".

(Blic Žena)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading