Groblje
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Ejmi Pendlton je pokazala svoje otkriće u video-snimku na Tiktoku, nakon što je videla lice „duha“ na Strit vjuu. Otkriveno je na groblju za koje se "šuška da je ukleto".

"Mislim da sam možda upravo pronašla, na primer, duha, ili prvog duha Google mapa. Gugl „Gilsonovo groblje“. To je istorijsko mesto u Našui, Nju Hempširu; priča se da je ukleto. Idite na Strit vju, idite u 360 i prošetajte malo niz ulicu. Samo pogledajte."

 

Dok se Ejmi fokusira na par zidova od suvog kamena, može se videti sablasna figura. Uvećavajući, otkriva kako izgleda glava i torzo sredovečnog muškarca. Sablasno priviđenje pojavljuje se tik iznad zidova, između lišća drveća.

 

Snimak je izazvao veliku pometnju u odeljku za komentare, a neki tvrde da su takođe bili svedoci paranormalnih aktivnosti. Čak je napisao: „Tako zovu čuvara groba. On je veoma brz.” Dodao je: „Ovde imam mnogo godina dokaza. Drugi je tvrdio: „To je moj 16. rođak uklonjen, Hektore!“ Keli je jednostavno rekla: "Jezivo." Ali drugi su bili skeptičniji prema objašnjenju sa drugog sveta. Leksi je napisao: „To je samo list. Gore možete videti iste boje".

(Telegraf)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading