svekrva
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Kada neko želi da vas prevari, često ne možete mnogo učiniti. Razlozi za prevare i domišljatost preljubnika su raznovrsni - od mesta susreta sa ljubavnikom do vremena provedenog zajedno i pokušaja izbegavanja otkrivanja.

Međutim, jedna žena po imenu Majra nije imala sreće.

Pre nekoliko godina, Majra se suočila sa šokantnom situacijom kada je u njen dom upala porodica njenog muža (svekar, svekrva i rođaka) i pronašla čoveka koji se krio ispod kreveta, što je rezultiralo tučom.

Prema priči, sve je unapred bilo organizovano, a nesrećna žena nije imala kud.

Dramatični snimci iz Kolumbije prikazuju Majru koja pušta svekrvu i svekra u stan, pitajući ih zašto nisu pozvali i zašto žele da uđu sada.

svekrva

Foto: Shutterstock

 

Bez odgovora, svekrva, svekar i zaova progurali su se pored nje i počeli da pretražuju kuću.

Dok je snimala scenu na svom telefonu, svekrva je trčala kroz sobe, uzvikujući: "Gde se sakrio?" Kada je došla do spavaće sobe, gurnula je krevet i otkrila ljubavnika svoje snaje.

"Vidi ovo - tu si. Izlazi, neka izađe", vikala je svekrva. Dok je ljubavnik pokušavao da pobegne, svekrva ga je počela tući, dok se Majra borila sa zaovom.

"Moj sin to ne zaslužuje. Sad ti idi s njim. Trebalo bi da napustiš kuću, Majra", obratila se svekrva svojoj sada već bivšoj snaji.

Ovaj bizarni obračun postao je viralan nakon što je objavljen na društvenim mrežama, prikupivši stotine hiljada pregleda.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading