ASTROLOZI TVRDE Ukoliko imate ovaj broj u datumu rođenja, uboli ste životnu premiju!
Foto: Shutterstock

Mnogi veruju da datum, odnosno godina rođenja, ima značajan uticaj na formiranje ličnosti.

Numerolozi i astrolozi smatraju da poslednja cifra u godini rođenja može otkriti mnogo o osobi. Evo šta ona može značiti:

Poslednji broj u godini rođenja je 0 ili 1

Oni rođeni u godinama koje se završavaju na 0 ili 1 su odlučni, snažni i imaju želju za vođstvom. Ne plaše se teškoća i izazova, već ih koriste kao podsticaj za napredak. Nezavisni su i ponekad impulsivni, ali uvek verni svojim ciljevima.

Poslednji broj u godini rođenja je 2 ili 3

Osobe rođene u godinama koje se završavaju na 2 ili 3 poseduju harmoniju i empatiju. Oni su srce svake zabave, stvaraju toplu i prijateljsku atmosferu, i imaju bogatu maštu. Njihova moć zapažanja i pažnja prema detaljima pomažu im da uoče stvari koje drugima promiču.

Poslednji broj u godini rođenja je 4 ili 5

Oni rođeni u godinama koje se završavaju na 4 ili 5 su slobodoljubivi tragači, skloni sreći, putovanjima i novim iskustvima. Imaju živahan um, analitičke sposobnosti i nekonvencionalan pogled na stvari.

ASTROLOZI TVRDE Ukoliko imate ovaj broj u datumu rođenja, uboli ste životnu premiju!

Foto: Shutterstock

 

Poslednji broj u godini rođenja je 6 ili 7

Osobe rođene u godinama koje se završavaju na 6 ili 7 imaju prirodan liderski potencijal. Energija, ambicija i želja za biti u centru zbivanja odlikuju ove ljude. Njihova odlučnost i sposobnost da inspirišu druge pomažu im da ostvaruju ciljeve.

Poslednji broj u godini rođenja je 8 ili 9

Rođeni u godinama koje se završavaju na 8 ili 9 su stratezi i praktičari. Razboritost, pouzdanost i praktičan pristup životu su njihove glavne odlike. Oni pažljivo odmeravaju prednosti i nedostatke pre donošenja odluka. Disciplinovani su, odgovorni i vešti u upravljanju resursima.

Ovi uvidi možda vam mogu pomoći da bolje razumete sebe i ostvarite svoj puni potencijal.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading