Manekenka
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Biranje venčanica za svaku buduću mladu predstavlja pravi izazov, a većina devojaka su je zamišljale još od malena. Svaka devojka na svojoj svadbi želi da bude unikatna i da privlači poglede, međutim, neke u toj želji odu predaleko.

Anastasija Janjikina je mlada ruska manekenka koja je prošla kroz veliku dramu nakon što je objavila fotografije sa svog venčanja. Nije ni slutila da će umesto čestitki dobiti brojne uvrede i negativne komentare. Glavna tema bila je njena neobična venčanica koja se zapravo sastoji iz dva dela.

Oko grudi je imala top koji izgleda poput platna sa mašnom na leđima. Golog stomaka privukla je pažnju, a donji deo je suknja neobičnog kroja koja pomalo asocira na svilen čaršav. Ma koliko ona na fotografijama delovala srećno i šik, ovakva "venčanica" mnogima se nije dopala.

"Ovde je sve pogrešno", "Samo izmišljate nešto, a ispadate smešne", samo su neki od brojnih komentara ispod njene objave na Instagramu. Bilo je i onih koji su tvrdili da to što je obukla nema veze sa venčanicom te da više izgleda kao kombinacija za neku proslavu na plaži.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading