Otkrivanje pola
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Kaže se da nije važno kog je dete pola, već samo da je živo i zdravo. Ipak, mnogi muškarci ne mogu da sakriju razočaranje kad saznaju da će dobiti ćerku, te snimci s otkrivanja pola deteta postaju viralni na društvenim mrežama uz osudu budućih očeva.

Kolike posledice može izazvati reakcija oca, najbolje dokazuje nedavna objava tiktokerke Bani, koja je svog partnera ostavila nakon što je kamerom zabeležena njegova reakcija na saznanje da ona nosi devojčicu.

 

Ipak, postoje očevi koji se baš devojčicama izuzetno raduju. Adil Tasboltov i njegova supruga Saneka organizovali su za članove porodice i prijatelje zabavu na kjojoj su saznali pol bebe.

 

Kada su u vazduh poletele roze konfete, ovaj muškarac je od euforije počeo da vrišti i skače. Prizor je dirnuo njegovu suprugu, koja se rasplakala, a suzu su pustili i brojni korisnici Instagrama.

"Takvi muškarci se čuvaju", "Njegova ćerka će biti neizmerno voljena", "Predivno, devojčica je srećna što će ga imati za tatu", "To je muškarac", neki su od komentara ispod videa koji je skupio više od 300.000 lajkova.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading