venčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kada se venčavaju poznate ličnosti, oči celog sveta uprte su u njih. Svakoga zanima za zaviri makar na tren u raskošnu ceremoniju mladenaca. Kadrovi koje tada gledamo su uglavnom ispunjeni glamurom i čini se da je sve isplanirano do najsitnijeg detalja.

Međutim, čak i na svadbama bogataša dešavaju se pehovi. Ipak su i oni ljudi od krvi i mesa. Takva jedna situacija desila se baš ovih dana u Španiji. Mlada je bila Egle Ruskite koja se udala za čuvenog Nika Hulkenberga. Na početku je sve delovalo idilično, mlada je blistala u lepršavoj venčanici od tila, mladoženja je izgledao poput holivudskih lepotana.

U jednom trenutku nastao je problem. Egle je želela da se spusti niz stepenice kada joj se otvorio prorez na suknji i svi svatovi su mogli da vide njen donji veš. Deveruše su pokušavale da brzo reše nastali problem i spasu je sramote, ali vešte ruke paparaca su usnimile i ovaj neprijatan kadar.

Sve je trajalo par minuta, te se mlada pravila kao da se ništa nije desilo i trudila se da uživa u svom najbitnijem danu.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading