Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

TikToker Holou Holis nedavno je postao viralan na internetu nakon što je objavio video u kojem slučajno otkriva skrivene prostorije na aerodromu u Denveru. Video koji pokazuje Holisa kako zaluta tražeći svoju kapiju brzo je postao hit i skupio preko 16 miliona pregleda.

 

 

Aerodrom u Denveru je poznat po svojim misterioznim pričama i urbanim legendama, a često se spekuliše da njegovi podzemni tuneli mogu služiti kao skrovište za vanzemaljce ili čak kao tajni grad u slučaju apokalipse.

U videu, Holis koristi mračnu muziku kako bi dodatno naglasio atmosferu dok snima prazne i sterilne prostorije ispod aerodroma, komentarišući kako "ovo s*ranje samo traje i traje" i kako su "plafoni tako niski".

Iako zvaničnici aerodroma tvrde da su te prostorije samo skladište za prtljag, to nije zaustavilo TikTok zajednicu i ljubitelje teorija zavere da nagađaju o stvarnoj svrsi tajanstvenih soba. Jedan korisnik je komentarisao da je "aerodrom u Denveru tako zastrašujući", dok je drugi dodao da je to "portal za neko zlo".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading