"AKO NEĆEŠ DA SE VENČAMO, UBIĆU TI OCA!" Mladić doživeo ŠOK - na nagovor prijatelja otišao u bolnicu, a kada se probudio iz anestezije...
Foto: Shutterstock

Bizaran slučaj mladića koji je navodno neželjeno promenio pol, podigao je na noge njegov rodni grad. Prema tvrdnjama žrtve njega je intimni prijatelj na prevaru odveo u kliniku gde mu je nakon što je dobio anesteziju, promenjen pol. Pravi šok je nastupio kada je nakon buđenja saznao šta se dogodilo, te i pretnje prijatelja da sada mora da se uda za njega.

Muškarac star 20 godina je navodno podvrgnut neželjenoj promeni pola nakon što ga je intimni "prijatelj" namamio u bolnicu pod lažnim izgovorom. Čovek koga je "prijatelj" prevario da ode u bolnicu probudio se i otkrio da su mu genitalije uklonjene.

Kako je došlo do promene pola Indijca?

Operacija promena pola navodno je bila deo bizarne zavere koja bi omogućila paru da se venča. Kako oštećeni tvrdi, njegov prijatelj je čak navodno bio u dosluhu sa lekarima da ga namami u kliniku pod lažnim izgovorom.

Incident se dogodio u Utar Pradešu u Indiji, prenosi Hindustan Times. Prijatelj koji navodno stoji iza svega, prema rečima žrtve pretio mu je i maltretirao i pre dve godine. Nije poznato šta se u njihovim odnosima promenilo i čime je uspeo da navuče nesrećnog mladića u bolnicu 3. juna ove godine. Pre operacije, dobio je anesteziju, a onda je nesvesno otišao pod nož.

Kada je došao u bolnicu, mladić mu je rekao da će sada morati da žive zajedno i da se venčaju jer ga niko iz porodice ili zajednice neće prihvatiti. Pored navodne organizacije celog bizarnog čina, žrtva je rekla da mu je i pretio da će mu pucati u oca i oduzeti mu deo porodične zemlje ako se ne povinuj njegovoj želji.

Uzeo mu novac i terao ga da se venčaju nakon svega

Govoreći za Nevs18, žrtva je rekla: "Nisam imao pojma šta će se dogoditi u bolnici. Kada sam se sutradan osvestio, rekao mi je da sam sada postao žena i da ćemo morati da se venčamo. Rekao mi je da me je od muškarca promenio u ženu i da ćemo sada morati da živimo zajedno, kao i da je advokat pristao da sklopi naš opštinski brak i da ćemo se uskoro preseliti u Laknau, gde živi njegov ujak. On želi da izgradi kuću tamo i takođe je podigao 35.000 Rupija (oko 400 evra) sa mog računa.", rekla je žrtva.

Porodica žrtve besna

Lider farmera Šajam Pal organizovao je protest ispred medicinske ustanove zahtevajući sankcije protiv optuženog i bolničkog osoblja koje je navodno sprovelo proceduru bez pristanka žrtve. Sa druge strane lekari poriču tu tvrdnju i kažu da je žrtva svojevoljno došla na promenu pola.

Povodom bizarnog slučaja, oglasila se i policija.

"Članovi porodice mladića su tvrdili da je druga strana izvršila operaciju dovodeći ih u zabludu. Optuženi će biti pod istragom. Dalje pravne radnje biće preduzete na osnovu svih činjenica koje se utvrde", rekao je Ramashish Iadav.

(Dejli star)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading