TRUDNICA SE ŠOKIRALA KAD SU JOJ U GRČKOJ BOLNICI ISPOSTAVILI RAČUN Srpkinja dobila kontrakcije na moru, pa morala da PLATI uprkos osiguranju (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Neverovatna priča jedne trudnice koja je ovog leta odlučila da odmor provede u Grčkoj, mnoge je šokirala i iznenadila.

Naime, trudnica iz Srbije je tokom letovanja dobila kontrakcije, te je završila u bolnici. Ono što je mnoge začudilo, upravo je to što ona nije obratila pažnju na uslove putnog zdravstvenog osiguranja.

U jednom videu koji je objavila stranica "nikana.gr" na svom Tik-Tok nalogu, navodi se da neka osiguranja ne pokrivaju nikakve komplikacije trudnicama tokom putovanja, pojedina pokrivaju do 27. ili 30. nedelje, a neka pokrivaju čitavu trudnoću.

@nikana.gr Važno je znati da neka osiguranja ne pokrivaju nikakve komplikacije trudnicama tokom putovanja, druga pokrivaju do 27. Ili 30. nedelje, a neka pokrivaju čitavu trudnoću. Vredi da se dobro raspitate u vezi sa uslovima pe nego što uplatite osiguranje #nikanagr #nikanatravel #grckaapartmani #letovanjegrcka #smestajgrcka #letovanje2024 #nikanagrcka #grckasmestaj ♬ original sound - nikana.gr - letovanje u Grčkoj
- Pozdrav. Trudnica sam i nalazim se u opštoj bolnici u Kavali zbog kontrakcija, osiguranje je odbilo da plati jer je 34. nedelja, pa me zanima da li ste možda u toku sa cenama koje će nam uplatiti. Naravno mislim da je jako bitno da trudnice obrate pažnju na to, pošto je u sobi sa mnom ležala devojka takođe sa istim problemom, ali i drugim osiguranjem i njeno osiguranje će pokriti ove troškove. Mi smo se raspitali i cene porođaja u državnoj bolnici u Grčkoj su: prirodni porođaj od 1.500 - 4.900 evra, sa carskim rezom: od 1.600 do 5.500 evra + doktor oko 1.000 + babica 300 evra + lekovi i slično - upitala ih je trudnica.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading