Smesni klipovi
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Nina Čudić, poznata TikTok influenserka i komičarka, izazvala je smeh među svojim pratiocima novim video klipom koji razotkriva razlike između ponašanja majki na plaži na Balkanu i u inostranstvu.

U njenom najnovijem viralnom videu, Nina je virtuozno prikazala stereotipne scene majki na plaži. Na Balkanu, majke se često ističu svojim brzim izlascima iz vode da bi ponudile voće ili drugu hranu svojoj deci, uz komentare o hladnoći vode i stalna pitanja gde je njihov muž.

Nina je duhovito prikazala ove situacije, naglašavajući koliko su takve tipične rečenicu uz još karakteristične pokrete poput ruku na bokovima i mahanja glavom.

Uostalom, najbolje da pogledate video koji je nasmejao više od 600.000 ljudi.

U komentarima su mnogi pisali kako su se apsolutno prepoznali u tipičnoj balkanskoj mami, ili ih je ovaj video vratio u detinjstvo, a pogotovo rečenica koju Nina izgovara u snimku: "Uzmi breskvu", kao i "presvuci kupaći, prehladićeš jajnike".

"Ovo je živa istina!", "Samo mi urlamo i nerviramo se", "100 posto je ovako" bili su samo neki od komentara, ali bilo je i onih koji su primetili da koliko Nina dobro izgleda u leopard bikiniju.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading