varanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Evo njene ispovesti.

Marija je bila udata za čoveka koji je voleo da flertuje, ali je verovala da nikada neće preći granicu.

Nažalost, jednog dana se to ipak dogodilo. Saznala je za prevaru na nesvakidašnji način – umesto svojoj ljubavnici, muž je greškom poslao Mariji lascivnu poruku započetu imenom "Katarina".

prevara

Foto: Shutterstock

 

Kada je muž došao kući, Marija ga je odmah suočila sa porukom. Isprva je negirao, ali je na kraju priznao prevaru. Tvrdio je da se kaje i da je pogrešio, a Marija mu je poverovala.

Međutim, ispostavilo se da je nastavio da se viđa sa Katarinom, postajući samo oprezniji.

Pre nego što je donela konačnu odluku, Marija je rešila da pronađe Katarinu i porazgovara sa njom. Pronašla ju je preko Instagrama i pozvala na kafu. Na svoje iznenađenje, Katarina je pristala na susret.

Njihov razgovor bio je iznenađujuće miran i bez drame. Katarina je objasnila da joj je Marijin muž rekao kako je njihov brak mrtav, da su formalno zajedno samo zbog sina i dok se razvod ne finalizuje.

Katarina nije znala pravu istinu i verovala je da je muž praktično razveden.

prevara

Shutterstorck

 

Katarina je bila ubeđena da je muž zaljubljen u nju i da je njihov odnos ozbiljan. Marija joj je ispričala svoju stranu priče – da joj je muž tvrdio da Katarinu nikad nije ozbiljno shvatao i da se kaje zbog prevare.

Katarina je bila slomljena kada je shvatila da je bila prevarena jednako kao i Marija. Obe su bile zaljubljene u prevaranta i lažova.

Na kraju, Marija je donela odluku da se razvede, dok je Katarina ostavila njenog muža. Marija je shvatila da sa takvim muškarcem nešto opasno nije u redu i da ne može da je usreći, već samo da joj slomi srce.

Marija zaključuje svoju priču sa važnom porukom: ljubavnice nisu krivci, kriv je vaš muž. Iako mnogi tvrde da nikada ne bi oprostili prevaru.

Marijina priča pokazuje da je svaka situacija drugačija i da je teško unapred znati kako ćemo reagovati dok se sami ne nađemo u sličnoj situaciji.

Marija je pokazala hrabrost suočivši se s istinom i donoseći odluku koja je bila najbolja za nju, bez obzira na bol i izdaju koju je pretrpela.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading