fotoaparat
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock/REDPIXEL.PL

Dilan Šlit iz Laramieja izgubio je svoju goPro kameru koju je svakodnevno koristio u svojim planinarskim avanturama. Nakon nekoliko meseci ju je napokon pronašao i imao je svašta neočekivano da vidi na njoj.

"Kada sam je konačno pronašao, napunio sam je i pogledao najluđu stvar ikada", napisao je ovaj mladić na društvenim mrežama.

Snimak koji je podelio, a koji je ubrzo postao viralan pokazuje nesvakidašnju scenu. Naime, na snimku se vidi medved koji je uočio kameru te je počeo grebati kandžama i pokušao da je proguti.

Brojni korisnici Instagrama su oduševljeni ovim zanimljivim snimkom. Na Instagramu je pregledan skoro 13 miliona puta i ima gotovo 600.000 lajkova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

"Njemu treba četka za zube", glasio je jedan od komentara , "Za medveda poprilično dobro rukuje s kamerom. Fino je snimio nebo. Zaposlio bih ga", glasio je drugi komentar.

 

S obzirom na to da je snimak dostigao veliku popularnost, među komentarima su se oglasili iz kompanije GoPro i napisali kako je njihova kamera otporna na medvede i izazvali salve pozitivnih reakcija.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading