ispovest devojke
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/shaylamonnier

Incident se desio kada se dete, koje je sedelo u redu ispred Šejle, popelo na sedište i okrenulo prema njoj. Pljuvačka je pogodila Šejlu i njenog muža, koji je sedeo pored nje.

Roditelji devojčice su pokušali da je obuzdaju, ali bez uspeha.

Šejla je u svom TikTok videu opisala kako je dete više puta ponovilo isto ponašanje, uprkos pokušajima roditelja da je zaustave.

Oni se nijednom nisu izvinili zbog ponašanja svog deteta, što je dodatno frustriralo Šejlu, koja je i sama majka petoro dece.

Na kraju, njen muž je izgubio strpljenje i strogim glasom upozorio roditelje da kontrolišu svoje dete.

Kada su roditelji deteta nosili maske, njen muž je predložio da i detetu stave masku, što je izazvalo revolt kod majke deteta.

Stjuardesa je primetila komešanje i zamolila roditelje da detetu stave masku. Zbog popunjenosti leta, promena sedišta nije bila moguća, pa je Šejla koristila časopis kao zaštitu od pljuvačke.

Devojčica je spavala tokom celog leta do incidenta, tako da nemir zbog duge vožnje nije bio uzrok njenog ponašanja.

Komentari na Šejlin post su uglavnom bili podržavajući, sa ljudima izražavajući šok zbog nedostatka reakcije roditelja i neprimerenog ponašanja deteta.

Mnogi su naglasili da "nežno roditeljstvo" ne znači dopuštanje neprimerenog ponašanja i da stjuardesa nije adekvatno reagovala na situaciju.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading