Influenserka
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Nepisano pravilo broj jedan glasi - ne nositi belu haljinu na tuđem venčanju. Njega je međutim prekršila jedna influenserka iz Srbije te odmah postala meta kritika na društvenim mrežama.

Naime, influenserka Dušica Stamenković, majka troje dece poznata na mrežama kao "Ignjatova mama" odlučila je da obuče belu haljinu kao gost na venčanju što se mnogim Srpkinjama nije svidelo. Zbog toga su na masovno svojim Iks profilima imali da kažu po koju negativnu reč za njen odabir.

Objavljujući fotografije Dušice u beloj kratkoj haljini, koju je uparila sa belim starkama, Srpkinje su bez dlake na jeziku osudile njen izbor.

"Znači da se ja udajem, da dolazi kod mene na svadbu u ovome, samo bih je poslala kući. Ni sekund ne bih oklevala", napisala je jedna od devojaka koja se na Iks-u potpisuje kao "Hermiona".

 

"Ne izigravaj ludilo jer prosto nije simpatično"

Ispod ove ali i svake druge objave našao se ogroman broj komentara među kojima retko da je imao koji pozitivan.

"Kada se za tuđe venčanje spremi kao da je ona mlada, a ne gost", "Ne, to nisi ti, nisi posebna pahuljica, samo si bo**d željan pažnje koji na nečiju svadbu dolazi u belom dopi***aku, šlicu i ubuđalim patikama", "Ovo je bukvalno da se presvučeš posle neke duge venčanice", "Meni čak malo i šminka i frizura naginju ka tom 'bridal look'", "Super stajling za svadbu ako imaš 12 godina. Ako si žena od 30 onda zaista moraš da obuješ cipele i da ne izigravaš ludilo jer prosto nije simpatično" glasili su samo neki od mnogobrojnih.

"Koliko žene mrze žene"

 

Opet bilo je i onih koji su stali na njenu stranu.

 

"Koliko žene mrze žene. Muškarci svi obučeni kao mladoženja – nikom ništa. Žena obuče – NE venčanicu, već samo istu boju kao mlada, odmah je, kako neki kažu, 'seljančura i sociopata'. Strašno“, napisala je jedna devojka.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading