momak prosi devojku
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Međutim, jedan muškarac je otkrio da stvari ne idu uvek po planu kada je odlučio da zaprosi svoju devojku.

On ju je odveo u Veneciju s namerom da je romantično zaprosi, ali njegovi planovi su propali zbog šale koju je izveo, piše Mirror.

Muškarac je podelio svoju priču na popularnoj društvenoj mreži X, a mnogi su se sažalili nad njim.

Naime, on je smislio šalu u kojoj će se pretvarati da će kleknuti da je zaprosi, ali je zapravo samo zavezao pertle na cipelama.

Kada je to uradio, njegova devojka je rekla: "Oh, hvala Bogu, mislila sam da ćeš me zaprositi". On je ostao zatečen njenom reakcijom i na kraju je nije ni zaprosio.

Njegova objava je postala viralna, sakupivši neverovatnih 1,4 miliona pregleda, a mnogi su smatrali da bi to moglo značiti kraj njihove veze.

Jedan korisnik je napisao: "Ako žena kaže ne prosidbi, veza je pre ili kasnije gotova. Održavanje otvorenih opcija nije obavezno".

Drugi su dodali: "Trebao si odmah da je ostaviš" i "Možda devojka jednostavno nije želela javnu prosidbu?".

Jedna žena je priznala da je i sama bila u sličnoj situaciji, napisavši: "Isto mi se desilo u Parizu! Udala sam se za pravog partnera pet godina kasnije".

Drugi su savetovali muškarcu da razgovara sa svojom devojkom o situaciji, uz komentare poput: "To bi bio pravi trenutak za razgovor - zašto je komunikacija nekim ljudima tako stran pojam?" i "Ne razumem ljude koji zaprose, a da prethodno nisu razgovarali o venčanju..."

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading