test sa mačkama
Foto: Printscreen/www.facebook.com/Jana Bucković

Evo šta vaš izbor govori o vama:

 

 

Mačka broj 1: Vi ste nesebična, iskrena i romantična osoba, koja je pomalo zatvorena u sebe. Imate sposobnost da razumete stvari bolje od drugih i osećate jaku averziju prema ljudskoj površnosti. Ljubav i prijateljstvo su vam veoma važni. Vaši aduti su veliko strpljenje i sposobnost zapažanja.

Mačka broj 2: Vi ste energična i snalažljiva osoba sa velikom snagom volje. Posedujete osobine lidera i volite slobodu, živeći bez ograničenja i obaveza. Drugi vas vide kao hrabru i avanturistički nastrojenu osobu koja se uvek usudi da pokuša nešto novo i uživa u avanturi.

Mačka broj 3: Ako ste odabrali ovu mačku, vi ste intuitivna, racionalna i pažljiva osoba sa visokim nivoom inteligencije. Vaše izvrsne logičke veštine pomažu vam da brzo učite u prisustvu novih stvari. Volite zadatke gde možete igrati aktivnu i dinamičnu ulogu, preuzimajući inicijativu i upoznajući nove ljude.

žena

Foto: Shutterstock

 

Mačka broj 4: Vaš izbor ukazuje na to da ste instinktivna i idealistička osoba sa izrazito osetljivom i strastvenom stranom. Pozitivni ste i živite život slušajući svoje osećaje. Odličan ste prijatelj i vaši voljeni se često obraćaju vama za podršku i savet.

Mačka broj 5: Vi ste praktičan i konkretan tip osobe koja ne veruje u sudbinu. Smatrate da je sve što vam se dešava rezultat vašeg truda. Zbog toga naporno radite da biste postigli svoje ciljeve. Uvek ste u potrazi za savršenstvom, koje pokušavate da postignete po svaku cenu.

Mačka broj 6: Ovaj izbor govori da ste odlučni, harizmatični, slobodni i spontani. Vaš svakodnevni cilj je da živite punim plućima i stalno unapređujete svoj život. Suočavate se sa izazovima odlučno i motivisano, ne prihvatate nametanja i naredbe drugih, jer imate slobodan duh koji uvek pokušava da potvrdi svoju nezavisnost.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading