propalo letovanje
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/xemclarkx

Umesto toga, njihov boravak u hotelu brzo je postao noćna mora zbog neprijatnog mirisa kanalizacije u hotelskoj sobi.

Emili je odmah primetila problem čim su stigli u sobu. Miris kanalizacije bio je posebno izražen u kupatilu, što je prouzrokovalo fizičku neprijatnost i gotovo nemogućnost korišćenja kupatila.

„Prvog dana primetili smo blagi smrad ispred kupatila, ali kada smo otvorili vrata kupatila, miris kanalizacije je bio nepodnošljiv,“ objasnila je Emili u svom TikToku, koji je privukao više od 8 miliona pregleda.

„Nismo mogli da koristimo kupatilo a da nam se bukvalno ne povraća. Čak sam morao da operem zube u sudoperi jer nismo mogli da izdržimo miris u kupatilu,“ dodala je.

Njihov odmor, koji je trebalo da bude beg od svakodnevice, ubrzo je postao ispit njihovog strpljenja.

Nakon pritužbi recepciji hotela, par je dobio samo privremeno rešenje od čistačice koja je sipala izbeljivač u WC šolju. Međutim, miris se brzo vratio, a njihov zahtev za promenu sobe bio je odbijen.

„Nismo očekivali luksuzni hotel, ali osnovna higijena je uvek neophodna,“ rekla je Emili.

„Čak sam posetila i zemlje poput Indije i tamo su uslovi bili bolji nego ovde. Moj dečko, koji je naporno radio da bi mogao da nas odvede, bio je posebno razočaran. Osećao je da mu je ceo odmor uništen ovim iskustvom.“

Nakon samo dve noći u hotelu, par se odlučio da se vrati kući. Po povratku, žalili su se turističkoj agenciji i dobili puni povraćaj novca.

Njihova iskustva, podeljena na društvenim mrežama, izazvala su brojne reakcije, a mnogi su podržali njihovu odluku da prekinu odmor zbog osnovnih higijenskih problema.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading