Preticanje
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Snimak automobila koji kod Ovčar Banje po punoj liniji pretiče kolonu automobila izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama.

Na snimku koji je osvanuo na instagram stranici "192" vidi se kako bahati vozač u punoj liniji pretiče kolonu automobila i u istu pokušava da se uglavi preko reda.

Sve se odigralo na jednoj od krivina kod Ovčar Banje, a burne reakcije građana samo su se nizale ispod videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

"Još jedan "znaš ti ko sam ja" primerak, zašto bi on čekao sa običnim smrtnicima," stoji u opisu videa, a korisnici ove društvene mreže samo su se nadovezali:

"Doživotno oduzimanje vozačke. Ovo je pokušaj ubistva, Svako ima pravo da se kreće i da bude kreten, oduvek sam se pitao da li ovakvi ljudi imaju ljudskosti...", samo su neki od komentara.

Kamere hvataju bahate vozače gotovo svakodnevno

Pre samo nekoliko dana na društvenim mrežama se pojavio snimak bahatog vozača koji vozi cik-cak u Vlaškom polju.

Snimak bahate vožnje je nastao u naselju Vlaško polje, a kako se vidi, vozač krivuda po putu dok mu u susret nailaze druga vozila — vrati se u svoju traku, samo da bi ponovo nastavio svoj put suprotnom.

Nedavno su osvanule fotografije i na bahatog vozača koji vozi u kontra smeru na Čukarici.

Kako se vidi na fotografijama koje su objavljene na instagram profilu "192_rs", bahati vozač "audija", kretao se u suprotnom smeru, a kada bi mu naišlo vozilo u susret, on bi se popeo na zelenu površinu - ostrvo kako bi ih izbegao.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading