SRPKINJE TROŠE BRDO PARA NA OVAJ TREND Za dan na bazenu spremne da izdvoje 1.000 evra
Foto: Alo/shutterstock

Devojačke večeri unazad nekoliko godina postale su simbol svega samo ne jednostavnog druženja. Danas su ovakve večeri ekstravagantne proslave koje često premašuju sve granice i koje su često iznad mogućnosti većine učesnica.

Ovakav trend nije zaobišao ni Srbiju gde za jednodnevne proslave na bazenima i drugim luksuznim mestima devojke izdvajaju i preko 1.000 evra. A kako za samo devojačko, umesto same mlade ili kume većinu troškova snose sve prijateljice, kako kaže jedna Sanja na svom Iks profilu "Krabadahija" to dovodi do sve luđih prohteva i ideja.

"A pre neki dan sam čula da devojke daju 70 evra za devojačko. Njih 15-ak spucaju 1.000 evra u jednom danu na bazen i kiflice, a svima glupo da se usprotive", napisala je Sanja, pa dodala:

"Troškove naravno odavno ne pokriva samo kuma, zato su i prohtevi i ideje sve luđe. A ni mlade to često ne žele, i onda ispadne jedan cirkularni ego trip gde više niko nije siguran za čije babe zdravlje".

"Sve je to za Instagram i TikTok"

Objava je izazvala broje reakcije gde se većina Srpkinja složila da takav trend ipak ne treba ispratiti.

"Ja sam mislila da to obezbeđuju mlada i/ili kuma, a ostale se samo pojave. Meni bi bilo neprijatno npr i kumu da zadužim", "I čemu to? Ne razumem? Kao da nikad više drugarice neće da izađu i popiju koktel. Malo svadbe i terevenke", "Hvala ti Bože pa je moja generacija sad u godinama kad se razvodi a ne udaje", "Sad je samo bitno glumatanje da ima šta da se okači na mreže", "Bezobrazluk. Sve to da bi prštalo na Instagram i TikTok", "Haha zamišljam face veoma dobrostojećih drugarica, moje ćerke ovde u Ljubljani, kada bi to predložila. Prostakluk i razmetanje", pisale su one.

Tada se javila još jedna Srpkinja pa napisala šta je nju snašlo, ali na rođendanu prijateljice.

"Ja imam drugaricu koja je organizovala rođendan i mi sve to platile plus je dobila poklone od svih nas. E mislim da je ona prešla igricu", napisala je ona te otkrila da se nada da barem takav trend neće zaživeti nigde.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading