crna magija
Foto: Alo/Alo.rs/ Shutterstock

Verovali u nju ili ne, kada se u svakodnevnom životu pojave neobjašnjive i zastrašujuće pojave, prva misao mnogih od nas je upravo - crna magija. Tako je bilo i kod jednog momka iz Srbije koji tvrdi da je žrtva jedne mistične stvari.

U anonimnoj objavi na Reditu, muškarac iz Srbije otkrio je da mu je sve jasnije odakle dolaze katastrofalne situacije koje ga prate već par godina - od trenutka kada je raskinuo. Naime, on tvrdi da je njegova sada već bivša devojka bacila crnu magiju na njega.

"Imao sam iskustvo sa crnom magijom koje se ne može poreći. Situacija se dešava 2020/2021 godine. 2020 moja devojka sada već bivša i ja smo krenuli u vezu i nikakvih problema nije bilo, išlo je sve idealno. Međutim početkom 2021. desio se raskid nakon učestalih svađa i problema koji su se stvarali kao u filmu. 20 dana nakon raskida, ja sam u svome stanu čistio i u ormariću ispod sudopere sam našao puno kesa...Kako sam ih izvukao da očistim ispod njih, iz kesa je ispala fotografija mene i moje devojke, iscepana na četiri dela, zapaljena šibica ali samo vrh, smotuljak kose kao loptica (sve sitna kosa)...

Znam da je ovo crna magija, ali me interesuje da li je moguće da postoji još bačene magije, jer zadnjih godina ništa ne ide napred, koliko god se trudio i pokušavao, sve nađe svoj kraj i završi katastrofalno", napisao je momak pa dodao da je u tom stanu tada živeo sa bratom, bakom i devojkom.

"Bože gospode šta rade ljudi"

Njegova objava nasmejala je veliki broj korisnika koji su priznali da u crnu magiju ne veruju, međutim, bilo je i onih koji su smatrali da ona ipak postoji i da preispita da li je to možda ipak njegova baka, a ne devojka uradila.

"Au brate čitam ovo i kao da čitam da se sve to meni dešava, jer su mi se izdešavale skoro iste stvari kao tebi... Išao sam na dosta raznih strana pokušavajući da se rešim crne magije, ali ništa nije pomoglo. Ne šalim se", "Tvoji ili njeni su uspeli da vas rastave", "Ne postoji crna magija, ali je tvoja baka verovatno nju praktikovala kako bi vas odvojila, pretpostavljam da je verovala da je to 'za tvoje dobro', "Bože gospode šta rade ljudi", pisali su oni.

A onda su se ispod objave našli i duhoviti komentari.

"Moraš da skineš to odmah da se ne zapati. Idi na neku raskrsnicu i kad bude zeleno viči glasno 5 puta 'Fleš Gordone je**m li ti majku'. To skida magiju sto posto", našalio se jedan korisnik.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading