sutomore
Foto: Printscreen/Printscreen

Gordana je nedavno vratila sa odmora iz Sutomora, popularnog letovališta u Crnoj Gori, gde je provela 10 dana uživajući u svežim utiscima i raznovrsnim ponudama. Iako su cene pristupačne i letovanje je moguće organizovati za skromne pare, ona primećuje da postoje neke stvari koje treba uzeti u obzir prilikom planiranja letovanja u ovom mestu.

"Sutomore je za mene bio pravo osveženje. Nisam dugo bila u Crnoj Gori, ali utisci su mi pomešani. Plaže su raznovrsne - ima ih sa kamenjem, šljunkom i peskom, pa svako može da pronađe svoje omiljeno mesto za sunčanje. More je bistro i toplo, prava oaza za uživanje", deli Goca svoje iskustvo.

Jedna od stvari koja joj je zasmetala je politika iznajmljivanja ležaljki na plaži. "Ležaljke se izdaju samo u paru sa suncobranom, što znači da morate platiti između 10 i 15 evra, u zavisnosti od lokacije. Ovo je stvarno nepraktično, posebno ako putujete sami ili želite da samo jedna osoba koristi ležaljku", izražava svoje nezadovoljstvo.

Sutomore je, kako kaže Goca, malo mesto koje se može proći za pola sata hoda od kraja do kraja. "U restoranima su cene vrlo pristojne. Sa svojim prijateljicama sam ručala u jednom od restorana na početku šetališta pored mora, gde se može pojesti obrok za šest do 10 evra. Usluga je odlična, a atmosfera prava primorska konoba. U hotelu, kafa kao što su kapućino ili nes košta samo 1,5 evra", dodaje ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading