Tetovaža
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Odabir kuma u Srpskom narodu ima veliku težinu i za sobom vuče mnogo faktora, jer kao što kaže narodan izreka "kum nije dugme". Tradicija okumljavanja postoji od davnina, a snimak dva momka iz Srbije pokazao je da se to danas podiglo na jedan viši nivo.

Aleksandar iz Srbije koji se na društvenim mrežama potpisuje kao "Mačak" postao je pravi viralni hit na Tik-toku nakon što je njegov video ušao u trending na ovoj mreži. Naime, on je odlučio da svog kuma "nosi" svuda sa sobom, zbog čega mu je posvetio originalnu tetovažu.

Kada se skenira tetovaža, pojavljuju se slike dva kuma

Sve više popularniju tetovažu kod mladih, QR kod, Aleksandar je iskoristio da pokaže naklonost i ljubav prema svom kumu. Naime, kada se skenira tetovaža na ekranu telefona izlazi album slika njih dvojice uz pesmu Šabana Šaulića "Kume brate, brige me prate".

Kako se vidi na snimku, video je nastao na nekoj proslavi. Želeći da pokaže svoju tetovažu i njeno značenje, Aleksandar je podigao nogu na sto, nakon čega je devojka koja je sedela prekoputa njega i kuma, uzela telefon i skenirala kod.

Kum oduševljeno zagrlio kuma

Za sada nije poznato da li je drugi mladić znao za značenje tetovaže, budući da je poprilično emotivno reagovao kada je video na ekranu njihove zajedničke fotografije. Kako se vidi na snimku, nakon početnog iznenađenja usledio je i zagrljaj, nakon čega su nastavili sa veseljem.

Ovakav način iskazivanja naklonosti i ljubavi prema prijatelju sa kojim je rešio da se okumi, oduševio je sve Aleksandrove pratioce koji nisu štedeli lepe reči i pohvale na njegov račun.

"Dao si mi jako dobru ideju", "Bog na nebu, na zemlji kum", "Ovo moram i ja da uradim", ređali su se komentari podrške i oduševljenja.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading