zgrada
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock, Tviter

Stanovnik jedne zgrade na Čukaričkoj padini u Beogradu objavio je fotografiju svojih komšija i sa javnosti podelio muke sa kojima se susreću stanari zato što cela situacija podseća na dramu "Balkanski špijun" Dušana Kovačevića.

- Kad god uđemo u zgradu i krenemo ka liftu sačeka nas prizor otvorenih vrata komšijinog stana kroz koja se vidi njihova spavaća soba. Obično leže i gledaju ko ulazi u zgradu a mi vidimo njihova stopala - napisao je očigledno ozlojeđeni čovek i pored duhovitih komentara naveo ljude da podele i svoja iskustva sa komšijama "Balkanskim špijunima" kojih izgleda ima mnogo.

Da čitav slučaj bude zanimljiviji, radoznale komšije koje stalno drže otvorena vrata za svaki slučaj ugradile su i kamere da im ništa ne promakne.

- Kamere imaju i kad su zimi vrata zatvorena i od 6 gledaju kamere. Neki dan mi komšinica kaže: "Krenem na posao u 6 i spotaknem se u žurbi. Tresnem ali niko nije video. Kad sam se vraćala s posla komšija me pita je l' sam dobro jer su videli na kameri da sam pala - dodao je stanar zgrade.

- "Šta te briga? Imate free nadzor u zgradi", "Socijalni život po principu da komšiji bude krava kao čivava", "Možda stariji ljudi, možda nemaju klimu", "U svakoj zgradi žive ljudi koji se 'luftiraju' kroz ulazna vrata, to im je ujedno i prozor u svet", "Kako se ne boje promaje?" - neki su od komentara na muke stanovnika pomenute zgrade.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading