Žena
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Linda De Sousa Abreu, zatvorski službenik optužena za nezapamćen incident, suočava se sa sudskim postupkom nakon što je uhvaćena u intimnom činu sa zatvorenikom unutar muškog zatvora. Video snimak ovog incidenta brzo je postao viralan, izazivajući šok i zaprepašćenje.

Policija je hitno reagovala nakon što je dobila prijavu da postoji snimak na kom je Abreu kako ima intimne odnose sa zatvorenikom u ćeliji zatvora u Londonu. Incident je izazvao talas osuda i zabrinutosti u vezi sa bezbednošću u zatvoru, koji je već duže vreme suočen sa pretrpanošću i porastom nasilja među zatvorenicima.

Abreu će se suočiti sa pravdom na sudu za prekršaje, dok je njen slučaj privukao pažnju javnosti i medija. Prema informacijama, ona takođe vodi nalog na platformi OnlyFans, a i ranije je javno pričala o svojim seksualnim preferencijama.

Ovaj slučaj nije samo izazvao senzaciju u medijima već je i izazvao duboku nelagodu među zatvorskim osobljem i nadležnim organima, naglašavajući potrebu za rigoroznijim nadzorom i kontrolom u ovakvim ustanovama.

Detalji istrage i dalji razvoj situacije se očekuju kako bi se utvrdile sve činjenice vezane za ovaj izuzetno kontroverzni incident u britanskom pravosudnom sistemu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading