Uskršnji praznici na Zlatiboru
Foto: Alo/Foto: RINA

Na Zlatiboru u jednom restoranu došlo je do nesvakidašnje scene. Kreatori čitave priče jesu muž i žena koji su u restoranu naručili dve čorbe, a onda je usledila šok scena.

Na Fejsbuk grupi "Zlatibor smeštaj - oglasna tabla" podeljena je priča koja je šokirala radnike restorana, ali i goste istog.

- Danas je u restoran na Zlatiboru ušao bračni par srednjih godina. Na pitanje konobara "Šta želite za ručak?" odgovorili su "Dajte nam dve čorbe, a posle ćemo videti". Konobar donosi dve čorbe... Žena vadi ogromnu plastičnu činiju, vade iz nje proju i kreću da umaču u čorbu! Vlasnik restorana im se obraća "Gospodo, greh je prekidati ljude usred jela, tako da čim pojedete molim vas napustite lokal i više nam nemojte dolaziti - navodi se u objavi na "Fejsbuku".

Niz komenatra ispod objave

- Cene su im vau...verovatno čorba valja, a ostalo loše i ona varijanta 'rani stoku 'šta ona zna' - jedan je od komentara, na šta je autor objave odgovorio:

- Pa? Znači dajte mi ćevape pošto su jeftini i dobri, a 'leba i salatu nosim od kuće pošto su domaći, samo mi naseckajte - odgovorio je autor.

- A čim se apartmani izdaju za 20 evra, jasno je ko su gosti - naveo je drugi korisnik.

Pojedini korisnici tražili su ime restorana, jedan od njih je upitao: "Što je bitno koji je restoran?", a ubrzo je usledio odgovor:

- Bitno je jako, jer kada uđete u bilo koji restoran na Zlatiboru, konobari vas pitaju "hoćete li da jedete", a ako nećete onda ste u problemu, to nigde nema, nego na Zlatiboru...i da ne nabrajam još - navela je jedna korisnica.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading