Bliznakinje
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Da se svašta može videti na popularnom Tik Toku, nije nikakva novina, ali da neko tako pronađe svoju davno izgubljenu sestru, i te kako jeste. Baš ovakva sudbina zadesila je dve devojke iz Gruzije koje, pre slučajnog kontakta na ovoj društvenoj mreži, nisu imale pojma jedna o drugoj.

Naime, studentkinja Elena Deisadže je 2022. godine listala objave na TikToku i sasvim slučajno naišla na profil devojke Ane Pančulidže, sa kojom je toliko fizički ličila da nije mogla da izdrži a da joj ne pošalje poruku.

Naravno, odmah su stupile u kontakt i nakon nekoliko meseci intenzivnog dopisivanja postale su najbolje drugarice.

Kako su izjavile za "ABC News", već pri prvom kontaktu osetile su međusobnu povezanost za koju tvrde da nije samo zbog njihove fizičke sličnosti. Vođene svojim osećajem, počele su da ispituju svoje roditelje koji su, na kraju, posustali i priznali im da su obe zapravo usvojene još dok su bile bebe.

Šokirane i iznenađenje ovim saznanjem, odlučile su da urade DNK test i otklone sve sumnje, ali rezultati koji su stigli sve su ih iznenadili. Ne samo da su otkrile da su u srodstvu, već se ispostavilo da su jednojajčane bliznakinje!

"Ne osećam nikakav bes, samo neizmernu zahvalnost prema ljudima koji su me odgajili i sreću što sam pronašla svoju krv", rekla je Elena za ABC News.

Elena i Ana sada imaju po 19 godina i povezane su kao da se nikada nisu odvajale. Takođe, obe kažu da bi želele da upoznaju biološke roditelje i saznaju koja se istina krije tog dana kad su se rodile.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading