Muškarac
Foto: Alo/Facebook printscreen

Izgledam kao tinejdžer jer izbegavam sunce i nikad ne pijem alkohol, ali možete li uopšte da pogodite koliko mi je godina?

Tako kaže Brendon Majls Mej iz Mičigena, za kog na ulici, šalteru, u samoposluzi svi misle da je tinejdžer kojem je najviše devetnaesta.

Naime, 35-godišnji muškarac otkrio je tiražnom britanskom Dejli mejlu svoje antiejdžing navike koje ga čine 20 godina mlađim nego što jeste i ljude koji ga ne poznaju ostavlja u potpunoj neverici jer misle da je tek tinejdžer.

Brendon čvrsto veruje da je njegova tajna mladolikog izgleda u tome što po svaku cenu izbegava dve stvari - sunce i alkoholna pića. I ne samo to, kaže da mladolikosti doprinosi i to što ne upražnjava naporno vežbanje i potencira na unutrašnjem osećanju da je mlad.

Kaže i da se hrani tako što jede sveže voće, povrće i ribu koji mu omogućavaju da se oseća kao pre 10 godina.

 

Zainteresovanost da ostane mladolik i da se tako oseća Brendon gaji još od tinejdžerskih dana. Boru nema nijednu.

 

Kaže i da se stalno maže sredstvima koja imaju SPF filtere, da nosi dugu odeću na suncu i jede sve vrste bobica - borovnice, kupine i maline, te jede ribu koja ima nizak nivo žive, a visok nivo omega 3, poput sardina, kao i organsko voće i povrće.

Ni za živu glavu ne jede ugljene hidrate, šećer i žitarice. Od sunca se krije čitav život, odmalena. Problem mu ponekad predstavlja pasoška kontrola na aerodromu kad se policija zamisli nad tim da njegove godine ne odgovaraju njegovom izgledu.

Čokoladu jede svaki dan, ali samo onu gorku koja ima 92 odsto kakaoa.

(Daily mail)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading