očajna žena
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Par je zajedno četiri godine, a nakon što su dobili prvo dete, muž je postao hladan i distanciran.

Odbijao je da drži dete i nije pokazivao ljubav prema supruzi. Pre nekoliko nedelja žena je saznala razlog - suprug je sumnjao u očinstvo i želeo test.

Žena je poslušala muža, iako je bila uzrujana. Ona je mešane rase, ali izgleda kao belkinja, dok je njen sin tamnije puti, što je izazvalo sumnje kod njenog muža.

Kad je suprug insinuirao da njen biološki otac, s kojim je u kontaktu, nije stvarno njen otac nego ljubavnik, žena je uzvratila podsećanjem na muževu aferu od pre dve godine.

par

Foto: Shutterstock

 

Suprug je bio uznemiren i nazvao je groznom zbog spominjanja afere, što je dovelo do prestanka komunikacije između njih dvoje

. Žena razmišlja o razvodu, ali se oseća krivom zbog svojih reči.

Nije iznenađujuće da su ostali korisnici foruma bili ogorčeni situacijom, a mnogi su njenog supruga nazvali "licemerom".

Jedna osoba je napisala: "Kako je nešto što ste vi spomenuli, a to je nešto što se zapravo dogodilo, gore od njega koji je implicirao da je vaš otac bio vaš partner u vezi i možda otac njegovog deteta? To je odvratno. Nisam sigurna da bih mu se mogla vratiti nakon toga."

Dok su drugi sugerisali da se možda tako ponaša kako bi sakrio sopstvenu krivicu.

Neko treći je dodao: "Iskreno, zvuči kao da možda ponovo vara s obzirom na činjenicu da je došao na tako bezobzirnu ideju da ga žena vara, on potpuno provocira i ne mislim da on provocira svoju prošlu neveru, već sadašnju!"

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading