prevara
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Njen brak je započeo kao savršena ljubavna priča s idealnim muškarcem i sjajnim ocem. Međutim, samo šest meseci nakon rođenja njihove ćerke, njen život se pretvorio u noćnu moru. Njen suprug, stariji ugledni advokat, postao je distanciran i hladan.

Brankica je primetila da muž sve više izbegava intimu i počinje da spava u dnevnom boravku, izgovarajući se dečijim plačem.

Njegovo ponašanje uticalo je na njeno samopouzdanje, osećala se neprivlačno i beskorisno.

Postala je opsednuta traženjem razloga za njegovu nezainteresovanost i pretraživala je njegov telefon i mejlove, ali nije našla ništa.

Muž je sve češće bio odsutan, a njihovi odnosi su se pretvorili u hladan, cimerski odnos. Brankica se osećala očajno, a muž je postao grub i neprijatan prema njoj, iako je i dalje bio pažljiv otac prema detetu.

Vremenom su svađe postale sve gore, a Brankica je postala luda od bola i histerična.

prevara

Foto: Shutterstock

 

Njihov brak je konačno pukao kada je Brankica otkrila šokantnu istinu - njen muž je homoseksualac.

Pronašla je poruke od muškarca i suočila se s njim, ali je on reagovao preteći joj da će joj oduzeti dete. Nakon toga, Brankica je napustila muža i vratila se kod svojih roditelja s ćerkom.

Danas se Brankica leči od trauma i vitiliga, koji je prouzrokovan stresom. Muž se odselio u inostranstvo sa svojim partnerom i nikada više nije kontaktirao Brankicu ni svoje dete.

,,Na svakih par meseci mi se pojavi po jedna nova fleka od stresa. To je ono što se vidi spolja. Unutra mi je duša crna od bola. Molim Boga da umrem zbog srama koji je naneo meni i detetu, ali valjda će nekada proći.'' završava svoju tužnu ispovest Brankica iz Prijedora.

Ona je ostala sa svojim roditeljima, duboko anksiozna i bolna zbog svega što je preživela.

(stil.kurir.rs

BONUS VIDEO 

@alo_portal Moji drugari iz odeljenja su najveća konkurencija, ali i najveća podrška! #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ゚viral #foryou #fypシ #viraltiktok #math #viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading