letovanje u grčkoj
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook

Suzana je nedavno sa svojom porodicom posetila Ksenija plažu na Kasandri i bila je razočarana ogromnom gužvom. Njeni utisci podeljeni su u Fejsbuk grupi "Grčka info". Prema novim pravilima u Grčkoj, najmanje 50% plaže mora ostati slobodno za javnost, bez iznajmljenih ležaljki od strane barova i kafića. Međutim, Suzana je primetila da ova pravila nisu poštovana na Ksenija plaži, što je rezultiralo neprijatnim iskustvom zbog nedostatka privatnosti i prenatrpanosti.

grčka

Foto: printscreen/facebook

 

"Danas smo došli oko pola 11h i jedva smo našli slobodnu ležaljku. Delovi plaže gde su ljudi došli sa svojim nameštajem bili su takođe pretrpani. Nismo imali ni malo privatnosti. Situacija nije bila mnogo bolja ni na ležaljkama koje smo našli. Bili su natrpani, a atmosfera je bila vrlo loša", napisala je Suzana.

Ona je takođe opisala svoje iskustvo u potrazi za ležaljkama. "Prvi kafić na koji smo naišli naplaćivao je 10 evra za ležaljku i još 10 evra za konzumaciju po osobi. Kada smo istražili još, drugi kafić je tražio 20 evra za ležaljku i isto 10 evra za piće. Odlučili smo se vratiti na prvo mesto da iznajmimo ležaljke, kako bismo izbegli dalji rast troškova. Plaža sama po sebi nije bila loša, sa finim peskom, ali zbog gužve, doživljaj je bio potpuno suprotan onome što smo očekivali." Reče neko dete, mama, ja ovde više neću da dolazim. Mislim se, neću ni ja.

Suzana je zaključila svoju objavu rečima: "U poređenju sa drugim plažama u Grčkoj, poput Sitonije i Atosa, gde je atmosfera mnogo prijatnija, zapitala sam se kakvo je to iskustvo na Ksenija plaži. Mislim da nisam mnogo propustila. Svako ima svoj ukus i mišljenje, ali ovo iskustvo zaista nije bilo posebno."

Uz fotografije i video zapise kao dokaz, Suzana je izazvala diskusiju među članovima grupe "Grčka info" o iskustvima na grčkim plažama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading