long lost love emisija
Foto: Printscreen/www.facebook.com/Tegan Cornish

Tegan je kao 14-mesečna beba bila usvojena od strane starijeg para, ali se nikada nije osećala prihvaćeno i često je bila usamljena.

Njena usvojiteljka ju je maltretirala i pretila da će je vratiti u dečji dom ako se ne bude dobro ponašala. Tegan se osećala izolovano i većinu vremena provodila u sobi čitajući, želeći da ima braću i sestre poput druge dece.

Kada je odrasla, Tegan je odlučila da pronađe svoju biološku porodicu. Saznala je iz dokumenata da ima mlađeg brata i da je njihova majka bila tinejdžerka kada ih je rodila.

Brat je takođe bio usvojen od strane iste porodice, ali je kasnije vraćen u hraniteljsku porodicu, pa ga se Tegan nije sećala. To ju je motivisalo da detaljnije istraži svoje poreklo.

Posle dugotrajne potrage, tim emisije je pronašao njenog brata Keneta, koji je imao slično detinjstvo kao ona.

Nakon 60 godina, Tegan i njen brat Kenet su se konačno ponovno ujedinili. Kenet je živeo samo 16 km dalje od svoje sestre, ali je zbog uobičajenog imena bilo teško pronaći ga.

Kada je Kenet pročitao pismo koje mu je prenela voditeljka emisije, Davina Mekel, plakao je četiri sata i dva puta čitao pismo kako bi u potpunosti shvatio situaciju.

Saznanje da su neko vreme bili zajedno pre nego što su razdvojeni, slomilo mu je srce.

Njihov emotivni susret dogodio se u jednom londonskom pabu, gde su podigli čaše u znak budućnosti. Sada su počeli da upoznaju i svoje šire porodice.

Ova dirljiva priča o ponovnom ujedinjenju nakon šest decenija naglašava važnost porodičnih veza i snage ljudske želje za pripadanjem.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Koja je najskuplja stvar koju ste kupili, a sada Vam skuplja prašinu u kući? #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ゚viral #fypシ゚ #viralvideo #viral #fy #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading