SKANDALOZNO OTKRIĆE IZ RESTORANA Tajna koju većina kuhinjskog osoblja skriva o pomfritu
Konobari koriste razne trikove kako bi zadovoljili goste i osigurali dobar bakšiš. Međutim, iza kulisa se često kriju zanimljive tajne.
Erika Teresa, konobarica sa 20 godina iskustva u ugostiteljstvu, otkriva nekoliko tajni i obmana koje koriste njeni kolege kako bi gosti bili zadovoljni.
"Kao neko ko radi već 20 godina u restoranima, otkriću vam nekoliko prljavih tajni", započela je Teresa svoju priču.
Jedna od tajni je vezana za podešavanje temperature u prostoriji. Često kada gosti traže da se smanji ili poveća temperatura u kafiću ili restoranu, konobari obećavaju da će sve biti sređeno, ali to često ne urade.
Takođe, ako vam konobar u kasnim satima kaže da aparat za kafu ne radi, znajte da to možda nije istina. Obično je samo opran i konobar ne želi ponovo da ga koristi.
"Kada naručite pomfrit, gotovo svaki zaposleni u kuhinji uzme barem jedan komad", objasnila je ona.
Na njenom radnom mestu, ako neka žena naruči hranu bez glutena, često se na nju gleda kao na osobu koja je previše zahtevna.
Ispod njenog priznanja, komentari su uglavnom dolazili od ljudi iz iste branše, većina je podržavala Teresu i potvrdila njene tvrdnje, dok je ona naglasila da samo govori na osnovu viđenog.
"Ja sam šef kuhinje i potvrđujem da je sve što je rekla istina, posebno za pomfrit", napisao je jedan komentator.
Ipak, bilo je i onih koji su se protivili: "Radeći kao barmen 10 godina, nikada ne bih uradio takvo nešto, niti bih dirao hranu koja je namenjena gostima", poručio je drugi komentator.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)