brojevi
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Na primer, ako je broj vaše zgrade 14, živite na 10. spratu, u stanu 67, računica bi izgledala ovako: 1+4+1+0+6+7=19, a 1+9=10, što dalje svedeno daje 1+0=1, pa je vaš sudbinski kućni broj 1.

Ako živite u kući, samo saberite broj adrese i svedite ga na jednocifren broj. Na primer, ako je broj kuće 43, onda 4+3=7, pa je vaš broj 7.

Broj 1

Ovaj broj simbolizuje individualnost i originalnost. Stanovnici imaju mnoge ideje, često započinju nove projekte i suočavaju se s izazovima, uglavnom uspešno. Međutim, broj 1 može doneti usamljenost i kritičnost prema drugima, kao i neodlučnost u važnim životnim odlukama.

Preporučuje se uređenje kuće u zlatnim, narandžastim i maslinasto zelenim tonovima kako bi se pojačao pozitivan, a smanjio negativan uticaj. Ukućani treba da paze na svoj vid i cirkulaciju.

Broj 2

Ovaj broj simbolizuje promene, pa se ljudi često sele i dolaze novi ukućani. Atmosfera u domu je živa i dinamična, a ukućani često rade od kuće i zanimaju se za tehnologiju, putovanja, alternativnu medicinu i astrologiju. Brzopletost može dovesti do loših poslovnih odluka. Preporučuje se uvođenje više svetla i raskrčivanje nepotrebnih stvari, uz tonove smeđe, sive i bež. Ukućani treba da paze na pluća, kožu i stomak.

kućni broj 2

Foto: Shutterstock

 

Broj 3

Simbol širenja, obnova i poboljšanja. Stanovnici su obično perfekcionisti, ljubazni, odani i optimistični, ali ponekad ekstravagantni što može dovesti do finansijskih problema. Preporučuje se uređenje doma u plavim tonovima i drvetu kako bi se smanjio negativan uticaj broja. Ukućani treba da budu racionalni i praktični, te da paze na telesnu težinu, stanje srca i hormona.

Broj 4

Predstavlja simbol konflikta i promene. Uvek se nešto renovira ili menja, a ukućani su emotivni i empatični. Sukobi su česti, pa je ovaj broj pogodan za one koji mogu funkcionisati pod stresom. Preporučuje se uređenje doma svećama, cvećem i ukrasima od stakla. Ukućani treba da se paze migrena, depresivnih misli i problema s kičmom.

Broj 5

Simbolizuje harmoniju, društvenost i solidarnost. Ukućani su uspešni i privlače mnogo posetilaca. Međutim, nepažljivost može dovesti do privremenih neugodnosti. Preporučuje se uređenje doma predmetima od metala. Ukućani treba da paze na povišen pritisak i infekcije uha, grla i nosa.

kućni broj 5

Foto: Shutterstock

 

Broj 6

Ovaj broj simbolizuje odlučnost i krajnost. Dom može biti miran ili haotičan, a ukućani su kreativni. Preporučuje se uređenje doma žutim i svetlo zelenim nijansama, te stvaranje udobnog dnevnog boravka. Ukućani treba da paze na zdravlje zuba i kosti.

Broj 7

Simbolizuje sanjarenje i duhovnost. Ukućani često imaju umetničke sklonosti i kućne ljubimce. Preporučuje se uređenje doma ljubičastim detaljima kako bi se smanjio negativan uticaj broja. Ukućani treba da se klone preterivanja s alkoholom i duvanom.

Broj 8

Simbolizuje poštovanje, stabilnost i snagu. Ukućani imaju dobar ugled i odgovornost prema drugima. Preporučuje se uređenje doma tamnim bojama i detaljima poput slika i ogledala. Ukućani treba da paze na imunitet, prehlade i upale bešike.

kućni broj 15

Foto: Shutterstock

 

Broj 9

Simbolizuje velike podele i različite temperamente. Ukućani su snalažljivi i uspešni, ali mogu imati ljubavne probleme. Preporučuje se povezivanje kuće u jedinstvenu celinu s belim zidovima i detaljima svuda. Ukućani treba da paze na depresiju uzrokovanu ljubavnim problemima.

BONUS VIDEO

@alo_portal Koji će se sladoled brže otopiti, vodeni ili mlečni? 🤔🤗 #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #alo #sladoled ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading