tuča
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Sukobi su eskalirali kada su učesnici počeli da zamahuju noževima i bacaju kamenje, pri čemu su neki zadobili povrede, a četiri muškarca su uhapšena, piše Dejli mejl.

Video-zapis žestokog obračuna prikazuje muškarce i žene u kupaćim kostimima kako vrište i bacaju kamenje jedni na druge. Među nasilnicima se vidi i fizički sukob dvojice muškaraca, od kojih je jedan, u beloj majici, oboren na pod.

Jedna žena je povikala da bi mogla nekoga ubiti, dok je druga osoba vikala da se pozove policija i da se prestane snimati.

Jedan čovek je pobegao dok je drugi bacio veliki kamen na njega, ali ga je srećom promašio. Snimak takođe prikazuje dve male devojčice koje pokušavaju da pobegnu.

Policija je primila dojavu o tuči na plaži u subotu uveče, ali kada su stigli, učesnici su već pobegli. Na licu mesta zatekli su dvojicu osumnjičenih na udaljenosti od samo 200 metara.

Jedan od njih, 18-godišnji Kubanac, imao je tešku ranu glave i višestruke povrede nogu, dok je njegov prijatelj, 32-godišnji Kolumbijac, imao vidljive povrede, izvestio je Canarian Weekly.

Dvojica muškaraca su tvrdila da su ih napala još trojica muškaraca, od kojih je jedan bio naoružan nožem. Policija je kasnije potvrdila da je na mestu tuče pronašla veliki nož.

Još jedan osumnjičen, 31-godišnjak iz Argentine, uhvaćen je na plaži s ubodnom ranom na licu od udarca kamenom.

Svim povređenima je pružena medicinska pomoć u zdravstvenom centru Los Cristianos, ali njihovo agresivno ponašanje otežavalo je medicinskom osoblju pružanje pomoći.

Mladić iz Kube je tvrdio da je od istih huligana primio pretnje smrću, koji su navodno pokušali provaliti u njegov dom noć pre svađe.

Protiv Argentinca će biti podnesen prekršajni postupak zbog remećenja javnog reda i mira, pretnji i telesnih povreda.

Kolumbijac i Kubanac suočavaju se sa sličnim optužbama, ali i za pokušaj ubistva. Još jedan muškarac (32) uhvaćen je pod istim optužbama.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading