jahta milijardera
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Poznate su kontroverzne žurke tehnološke elite koje se organizuju u vilama i palatama na plaži oko Silicijumske doline. Na jednoj od tih žurki prisustvovao je i Ilon Mask, koji je kasnije izjavio da je to bio "dosadan i korporativan događaj, bez intimnih odnosa ili golotinje".

Tom Lenard je pisao za Daily Mail o tim žurkama, navodeći da je Mask možda provodio vreme u kuhinji, jer je jedna mlada žena iz tehnološke industrije prisustvovala istoj žurki i videla dva para u intimnim odnosima na podu dnevne sobe, prekriveni belim veštačkim krznom i jastucima.

jahta milijardera

Foto: Shutterstock

 

Nekoliko ljudi je već počelo da se mazi, a njoj je ponuđen ekstazi u prahu.

Ilon Mask je rekao da nije video ništa ružno i da ako postoje "svinger žurke" u Silicijumskoj dolini, on za njih nije čuo. Drugi gost na istoj zabavi, Pol Bigar izjavio je da je svinger-žurka bila "mnogo gora nego što zvuči" i da su pre dolaska bili upozoreni da se ne uplaše zbog onoga što će videti.

Fotografisanje nije bilo dozvoljeno, a nije se smelo ni govoriti o onome što su videli.

Mask je rekao da ne veruje izjavama žene koja je svedočila maženju pod uticajem droga, tvrdeći da "štreberi na kauču nisu neki materijal za maženje".

Emili Čang, autorka knjige "Brotopia", otkrila je mračnu stranu Silicijumske doline ispunjenu orgijama. Mnoge osobe s A-liste u Silicijumskoj dolini bile su usamljene tokom adolescencije i sada koriste svoje bogatstvo za privlačenje žena.

Jedan izvršni direktor iz Silicijumske doline izjavio je da su njegovi vršnjaci sada toliko bogati da "momci koji nisu mogli da imaju devojku u srednjoj školi" sada mogu da se ponašaju kako žele i da ne žele da budu monogamni.

Neki muškarci tvrde da su žrtve žena koje žele njihov novac, dok kritičari smatraju da je to izgovor za njihovo predatorsko ponašanje.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading