uplašen čovek
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Pronađen je tek u ponedeljak, zarobljen u pokvarenom liftu, uplašen i dehidriran.

Incident se dogodio u južnoj indijskoj državi Kerala i privukao je pažnju svetskih medija.

Nair je ispričao svoje jezivo iskustvo, uključujući trenutak kada je, ne znajući hoće li preživeti, napisao oproštajno pismo svojoj porodici.

Pokušao je sve da se oslobodi, ali je samo uspeo da otvori vrata lifta i ugleda zid, što ga je navelo da besno udara po njemu.

Nakon nekog vremena, počele su da mu trnu ruke i noge. Pokušao je da pozove suprugu Srelekhu, koja radi u bolnici, ali bezuspešno.

Nair je shvatio da mora uzeti lekove za krvni pritisak, ali nije mogao da ih proguta jer nije imao vode, a usta su mu bila suva od dozivanja pomoći.

Bio je jako zabrinut za svoju porodicu, posebno za decu, ako bi mu se nešto dogodilo. Izgubio je pojam o vremenu, nije znao da li je dan ili noć.

Kada bi se umorio, spavao je u ćošku lifta, a drugi ćošak koristio je za obavljanje nužde. Jedina stvar koja ga je smirivala bilo je recitovanje stihova koje je napisala njegova supruga.

Spasioci su ga konačno pronašli u ponedeljak ujutro, nakon 42 sata.

Operaterka je otvorila vrata lifta i zamolila ga da izađe napolje. Od tada je na liftu postavljeno obaveštenje da nije u funkciji.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Koji će se sladoled brže otopiti, vodeni ili mlečni? 🤔🤗 #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #alo #sladoled ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading