devojčica uplašena
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ćerka Ešli Masis Klas je tvrdila da u svojoj sobi ima čudovište. Ešli i njen suprug su mislili da dete mašta zbog gledanja crtanog filma "Čudovišta".

Međutim, noćne more i strahovi su postali učestali, pa su roditelji primetili nekoliko pčela kako ulaze na tavan i pozvali su kontrolu štetočina.

Nakon što im je rečeno da su pčele medonosne, pozvali su pčelara koji je stigao sa termokamerom. Pčelar je, na iznenađenje svih, otkrio najveću košnicu koju je ikada video.

Udarivši čekićem u zid dečje sobe, iz zida je potekao med, a košnica je sadržala oko 50 hiljada pčela.

 

@chaosinthecarolinas Replying to @paulinaa2x I completely agree. There’s an unestimated number of bees left and they’re raging #bees #savethebees #nightmarefuel #toddlerroom ♬ original sound - Ashley | Mama | Bargain Hunter

Prvog dana, pčelar je uklonio 20 hiljada pčela i komad saća težak 50 kilograma, dok je sledećeg dana uklonio još 20 hiljada pčela

. Nove pčele su stalno dolazile, pa se pčelar više puta vraćao.

Na kraju, ukupna šteta u kući premašila je 18 hiljada evra. Srećom, pčelar je uspeo da premesti sve preživele pčele u novu košnicu.

Ešli i njen suprug su rekli svojoj ćerki da je bila u pravu i upoznali je s pčelarom, kojeg je ona nazvala lovcem na čudovišta.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Koja je najskuplja stvar koju ste kupili, a sada Vam skuplja prašinu u kući? #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ゚viral #fypシ゚ #viralvideo #viral #foryou #fy ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading