riba
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Video snimak objavljen na internetu izazvao je novu fobiju kod ljudi - strah od onoga što se skriva u okeanima. U klipu se vidi mala riba s velikim ustima kako viri iz male rupe u pesku. Iako izgleda kao da je snimak pod vodom, otkriva se da riba zapravo živi u potopljenoj rupi na plaži, koju su par pronašli tokom noćne šetnje.

Rupica obično bude pod vodom, ali je sada izronila zbog oseke, što je bilo očigledno zbog vlažnog peska oko nje. Par poznat kao BurrupandAway na Jutjubu oprezno je pružao ruku prema ribi dok su je posmatrali njenim svetloplavim očima. Kada je ruka dodirnula vodu, riba je reagovala, pokušavajući da gricne pre nego što je brzo nestala u svojoj rupi.

Mnogi gledaoci su bili uznemireni ovim snimkom, koji je prvobitno podeljen na Jutjub kanalu BurrupandAway, a zatim ponovo objavljen na Instagramu uz natpis koji je izazvao razne reakcije. Komentari su se kretali od straha do fascinacije, a riba je identifikovana kao vrsta čeljustaša, specifično Opistognathus inornatus, koji je endem za severozapadnu obalu Australije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading