GOSPOĐO, DA LI BAŠ MORATE? TU SU DECA Šok na beogradskom bazenu, kad vidite šta žena radi, smučiće vam se i život i kupanje
Shutterstock

Na popularnom beogradskom bazenu dogodio se neobičan incident koji je zaprepastio prisutne. Žena, koja je očigledno zanemarila osnovne norme ponašanja na javnim mestima, uhvaćena je u trenutku kada je brijala noge pored bazena, izazvavši veliko nezadovoljstvo među posetiocima.

Svedočenja očevica otkrivaju da je žena sedela pored bazena i brijala noge, dok su deca i odrasli prisustvovali sceni koja je, blago rečeno, bila neprimerena. Kada je jedan od prisutnih, očigledno zabrinut za sigurnost i higijenu, pristupio ženi i obavestio je da je ponašanje neprikladno s obzirom na prisustvo dece, ona je skočila kao oparena ali ne da prestane sa onim šta je naumila.

Naime, na snimku koji je objavila Instagram stranica "moj_beo_grad_" vidi se žena u poznim godinama. Autor snimka, odlučio je da priđe ženi i upitao je da je da li je baš tu morala da se obrije.

"Gospođo, da li baš morate tu? Tu su deca!", rekao joj je.

"Ali ja ne bacam tu u bazen", rekla je, da bi joj muškarac odmah odgovorio da i nije tako kako tvrdi.

"Videli smo, zato smo i prišli", rekao joj je.

Iznenađenjima tu nije bio kraj. Naime, on je nešto kasnije napravio još jedan video snimak, na kojem se vidi kako se pomenuta žena sklonila do ograde, a potom tu nastavila da se brije.

"Deca se kupaju, žena se brije i samo ulazi i ispira svoje dlake", naveo je ovaj čovek u opisu videa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading