Čišćenje
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Svako od nas će pri ulasku u apartman koji smo rezervisali tokom letovanja odmah primetiti njegovo stanje - pre svega čistoću. Međutim, retko ko razmišlja o tome kako bi taj isti apartman trebao izgledati kada ga napuštamo.

Oko ove teme pozabavila se jedna Sanja iz Bosne i Hercegovine koja je na svom TikTok profilu "sanjasworld" podelila video u kom je otkrila kako ona ostavlja apartman u kom je boravila tokom odmora.

"Danas želim da vam pokažem kako ostavljam apartman nakon boravka" napisala je Sanja, a onda detaljno i pokazala kako.

Kako se može videti na snimku, krenula je od balkona sa kog je spakovala i pomerila sve što je imalo da se pomeri, a onda je nastavila do sobe, gde je skinula svu posteljinu i nju stavila na jedno mesto.

"Malo truda može značiti mnogo"

Takođe, sve ofingere u ormaru je stavila na jednu stranu, sve peškire spakovala na jedno mesto. Onda se latila džogera pa prebrisala kupatilo.

Takođe, oprala je sve sudove i očistila celu kuhinju.

"Na ovaj način štedim vreme sobarici, i verujem da će joj puno značiti. Malo truda sa naše strane može biti značajno", rekla je Sanja.

"Da čistim pola dana? Ne!"

Njen video izazvao je različite reakcije. Dok su jedni smatrali da je čišćenje za sobom u tolikoj meri preterano, drugi su priznali da i sami slične stvar rade.

"OK neke osnovne stvari pospremiti za sobom… ali sad da ja tu čistim pola dana realno ne", "Ja uvek, ali uvek ostavim kako sam zatekla", "Ista sam, bilo bi me sramota da ostavim nered", "Zato ja odem u hotel i ne moram ništa", "OK je sve to, ali koliko plaćamo, mislim da ne bismo trebali čašu da pomerimo", bili su samo neki od komentara ispod videa.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading