varanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Juče je pažnju javnosti privukao video na društvenim mrežama u kojem je crvenom farbom na automobilu osvanula poruka: "Mene si našao da lažeš. p**ko ja sam Snežana, ko je u našem krevetu!? Ljubavi, nek se potpiše i ona." Mnogi su pomislili da se radi o gnevu prevarene žene, ali se ubrzo ispostavilo da je sve bila interna šala između para, koji je i dalje u vezi. Ipak, ova lažna osvetnička akcija podsetila je na stvarne slučajeve u kojima su Srpkinje, saznajući da ih partner vara, odlučile da preuzmu stvar u svoje ruke.

U ovim stvarnim slučajevima, žene nisu bile motivisane šalom, već ozbiljnom željom za osvetom. Automobili bivših momaka često su postajali mete, a šteta koja im je naneta varirala je od jednostavnog ispisivanja uvredljivih poruka do fizičkog oštećenja vozila. Osvete su bile kreativne i ponekad ekstremne, ali su sve imale jedan zajednički cilj – da se nevernim partnerima pošalje jasna poruka.

Besna devojka sa Žarkova

Jedan od najnovijih primera osvete dogodio se u oktobru 2023. godine, kada je u beogradskom naselju Žarkovo na crvenoj "opel korsi" osvanula poruka "Švaler".

Poruku je verovatno ostavila devojka koja je saznala da nije jedina u životu svog partnera. Slika automobila sa natpisom brzo je postala hit na društvenim mrežama, izazvavši lavinu komentara i reakcija.

Crni sprej preko belog auta

Sličan incident dogodio se u martu 2022. godine, kada je na Instagram profilu "Moj Beograd rezerva" osvanula fotografija belog automobila potpuno išaranog crnim sprejem. Fotografija je izazvala velike nedoumice među korisnicima društvenih mreža, a komentari su se nizali sa raznim pretpostavkama o tome ko je i zašto unakazio nečiji auto.

Preko prevare se ne prelazi

Još jedan primer iz septembra 2023. godine dolazi iz Novog Sada, gde je neimenovana devojka postala hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio snimak na kojem se vidi kako se sveti svom sada već bivšem momku.

Mlađa Novosađanka je uzela auto sprej i po kolima svog partnera ispisala uvredljive reči, kako po vratima, tako i po haubi, ne ostavljajući nijedan deo automobila bez tragova osvete. Na nesreću vlasnika vozila, devojka nije poštedela ni gume automobila, već ih je probušila, čime je dodatno havarisala vozilo. Razlog za ovakav čin, prema komentarima na društvenim mrežama, bila je prevara preko koje mlada dama nije mogla da pređe.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading