stan
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook

Par je otišao na desetodnevni odmor van grada, a kada su se vratili kući, zatekli su nešto neočekivano. Tomi je otvorio vrata i ostao šokiran čistoćom i prijatnim mirisom koji su se širili prostorijama.

Stan je bio savršeno sređen, ali nikome nisu ostavili ključ, što je izazvalo zabrinutost.

Odmah je kontaktirao stanodavca, koji je bio podjednako iznenađen. Tomi je potom pozvao Bet, nadajući se da će ona imati neko objašnjenje.

Rekao joj je: "Neko je provalio u stan i očistio ga." Bet mu je odgovorila da to niko ne radi, što je samo dodatno zbunilo Tomija.

Primetio je da je odeća složena, suđe oprano, mačke nahranjene, a kreveti namešteni "pod konac". Posle male istrage, otkrili su šta se zapravo dogodilo.

čišćenje

Foto: Printscreen

 

Lui Anđelino, 27-godišnjak koji je radio u prodavnici pića i dodatno zarađivao čisteći stanove, mislio je da radi dogovoreni posao kada je greškom ušao u stan Tomija i Bet.

On je dogovorio sređivanje sa vlasnikom po imenu Mark, koji je živeo u Čeri Hilu, i dobio je obaveštenje da će ga ključ čekati ispod otirača.

Lui je pronašao ključ, proveo dva i po sata u čišćenju stana, sredio šporet, mikrotalasnu i toalete, te se igrao sa mačkama.

Zadovoljan poslom, otišao je dalje, ali je potom primio poziv iznenađenog Marka, koji je bio zbunjen zašto Lui nije došao.

Lui mu je odgovorio da jeste došao i usput se poigrao sa mačkama. Mark je na to uzvratio: "Ja nemam mačke." Tada je Lui shvatio da je pogrešio adresu.

Naime, ključ koji je pronašao bio je ostavljen za građevinsku ekipu u stanu Tomija i Bet, a ne za njega.

Ova bizarna greška izazvala je smeh i nevericu, ali je na kraju završila kao smešna priča koju će svi uključeni verovatno dugo prepričavati.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
ne izmisljajte price

02.08.2024 20:36

Ostavili macke 10 dana same u stanu?